Projecten locatie

Limburg

Wonen

In uitvoering

wonen

Residentie De Winning

Residentie De Winning

Lanaken

Moderne 1- en 2-slaapkamer appartementen in Lanaken.
Ruime woonoppervlaktes met groene buitenruimtes.

Te huur vanaf najaar 2022

Meer informatie : info@teideprojects.be

wonen

B-Blocks

B-Blocks

Beringen

Diversiteit in woontypes en eigenheid voor elke smaak

B-Blocks bevat een divers aanbod aan woontypes: stijlvolle nieuwbouwappartementen met oppervlaktes van min. 66m2 tot max. 113m2 en vijf grondgebonden eengezinswoningen met een gemiddelde woonoppervlakte van 120m2. Liever een appartement met een groot dakterras of toch graag een woning met tuin? Aan u de keuze!

website

wonen

Hestia Lanaken

Lanaken

18 nieuwbouwappartementen in hartje Lanaken

In centrumresidentie Hestia kan u kiezen uit appartementen met één of twee slaapkamers, elk voorzien van een eigen staanplaats in de parkeerkelder. Bijzonder aan dit nieuwe wooncomplex is dat het merendeel van de appartementen beschikt over twee terrassen, aan de voor- en achterzijde. De grote living met leefkeuken vormt een lichte ‘doorzon’-ruimte die aansluit op beide terrassen. Het resultaat? Een luchtige sfeer die een gevoel van vrijheid creëert in uw woning.

100% verkocht!

website

wonen

zicht op Nieuwe Erven

Nieuwe Erven

Lanaken

34 bouwkavels gelegen in het groen, centraal gelegen tussen het centrum van Lanaken en de groene long van domein Pietersheim, uitvalsbasis voor het Nationale natuurpark Hoge Kempen en op een boogscheut van winkel- en culinair paradijs Maastricht. U kunt er zowel kiezen voor compacte, budgetvriendelijke halfopen bouwkavels, als voor ruimere bouwgronden geschikt voor open bebouwing. Het verkeersarme karakter van de verkaveling zorgt voor de nodige rust en maakt de straat kindvriendelijk.

100% verkocht!

 

website

wonen

Clos d’Or

Hasselt

Le Clos d’Or betekent landgoed van goud. Dat mag u letterlijk nemen. Aan de rand van Hasselt op de Luikersteenweg ter hoogte van de nummers 223-225 en aan de Nationale bank ligt een gezellig park. Hier verschuilen zich binnenkort twee urban villa’s met elk elf appartementen van 70 m2 tot 130 m2. Heerlijk omgeven door groen, weg van alle verkeersdrukte. Maar niet té ver, want enkele 100-en meters verder ligt het bruisende centrum met leuke winkels, gezellige terrasjes en evenementen.

Architect: Vittorio Simoni en AE+ architectuur

100% verkocht!

Website

Hplus

wonen

Pierre Henri

Pierre-Henri

Genk

Residentie Pierre-Henri biedt plaats aan 7 exclusieve moderne appartementen aan de rand van het centrum van Genk. U geniet in alle rust van weidse vergezichten over groen en water.  Simoni Architecten en Janssen Architecten ontwierpen een uniek concept. Het uitzicht, de lichtinval, de warme materialen, niets is standaard. Ramen van vloer tot plafond bieden onbelemmerde vergezichten over de Molenvijvers en het omliggende park met zijn unieke zonnewijzers. Aan de andere kant van het appartement kijkt u uit over het levendige stadscentrum van Genk. Bewoners hebben één of meer hele verdiepingen voor zichzelf met een privé-toegang tot de lift.

100% verkocht!

website

Wonen

In ontwikkeling

Appartementen en woningen in Beringen - Hasselt - Lanaken

Limburg

Wonen

Realisties

wonen

handel

Residentie Spartacus

Europaplein Lanaken

26 doorzon appartementen, gelegen op het Europaplein in hartje centrum Lanaken dicht bij alle voorzieningen. Nabij de groene long van domein Pietersheim, uitvalsbasis voor het Nationale natuurpark Hoge Kempen en op een boogscheut van winkel- en culinair paradijs Maastricht.

Architect: BNP architecten.

Afgewerkt in: 2011-2012